Handen op elkaar voor duurzame inzetbaarheid

woensdag 10 maart 2021 · Leestijd 1 minuut

Werkgevers en werknemers voeren vaak lastige gesprekken met elkaar aan de onderhandelingstafel, bijvoorbeeld over loon en pensioen. Terwijl ze ook grote gemeenschappelijke belangen hebben, zoals op het gebied van duurzame inzetbaarheid.

Onze bestuurders over SPDI

Daarom nemen de sociale partners FNV, CNV Vakmensen en AWVN bij dit onderwerp plaats aan dezelfde kant van de tafel. In deze vlog lichten ze het project ’Sociale Partners voor Duurzame Inzetbaarheid (SPDI)’ toe. Zakaria Boufangacha (coördinator arbeidsvoorwaarden van de FNV), Raymond Puts (directeur AWVN) en Piet Fortuin (voorzitter CNV Vakmensen) vertellen hoe ze dit project zijn gestart en waarom samenwerking werkgevers en werknemers verder brengt bij het bevorderen van duurzame inzetbaarheid.

Deel deze pagina via: