Succesvolle eerste editie Landelijk festival duurzame inzetbaarheid

dinsdag 15 november 2022 · Leestijd 2 minuten

Op 8 november 2022 was het zover: voor de eerste keer organiseerde SPDI Het Landelijke festival duurzame inzetbaarheid. En wat was het fijn! Met lezingen, workshops, praktijkvoorbeelden, speeddates en praktische toepasbare tips hebben we samen met alle bezoekers duurzame inzetbaarheid een flink boost gegeven. ‘Dit smaakt naar meer’.

Sanne van der Meulen, SPDI-adviseur en betrokken bij de organisatie van het festival: ‘Het was een mijlpaal om na vijf jaar samenwerken als sociale partners zo’n festival neer te kunnen zetten. Alles kwam hier samen en het was geweldig om op deze manier kennis over duurzame inzetbaarheid verder te verspreiden. En bedrijven in beweging te brengen om aan de slag te gaan met duurzame inzetbaarheid.’

Met onder andere 27 workshops, HR en OR spreekuren, de Vitaliteitsbus, een VR-bril demonstratie, het Golf- en het Zelfroosterspel en speeddates met SZW en SPDI was er veel te leren, ervaren en doen tijdens het festival. En daar reageerden deelnemers enthousiast op, vertelt Sanne. ‘De veelheid aan opties, de hoge kwaliteit en ook de pragmatische insteek van veel workshops en speedates werden gewaardeerd.’

Volgend jaar weer? ‘Dit smaakt zeker naar meer, maar eerst gaan we het festival en de reacties evalueren. Daarna gaan we als sociale partners in gesprek over de mogelijke toekomst van het festival. En ondertussen genieten we nog even na van deze fijne primeur.’

Deel deze pagina via: