Advies van topspecialisten als impuls voor duurzame inzetbaarheid

maandag 16 januari 2023 · Leestijd 2 – 3 minuten

Veel bedrijven en instellingen worstelen momenteel met knelpunten rond werk. Met de Impuls voor duurzame inzetbaarheid van SPDI profiteer je van advies en ondersteuning door topspecialisten. Zo doe je waardevolle praktische ervaringen op die jouw organisatie verder brengen op de weg naar de toekomst. SZW stimuleert deze unieke samenwerking tussen wetenschap en (advies)praktijk. Daarom zijn er aan de ondersteuning voor bedrijven geen kosten verbonden.

2 uitdagingen – en hoe wij jou erbij op weg helpen

In alle gevallen werken we volgens een model waarvan de waarde wetenschappelijk is aangetoond. Met de impuls voor duurzame inzetbaarheid gaan we aan de slag en onderzoeken we tegelijkertijd de voorwaarden voor (bredere) toepassing in bedrijven. Zo brengen we niet alleen jouw organisatie verder, maar álle werkgevers en werknemers in Nederland.

Eigen regie

Eigen regie: zelf je loopbaan, inzetbaarheid en bijdrage aan de wendbaarheid van je organisatie regisseren is voor veel mensen niet vanzelfsprekend. Autonomie in het werk kan het persoonlijke stuurvermogen aanzienlijk versterken. Want wie leert om de regelmogelijkheden in het werk te benutten of te vergroten, doet vaardigheden op waarmee hij ook op andere terreinen de regie kan nemen.

Zwaar werk

Het aanpakken van zwaar werk is niet alleen een kwestie van techniek of organisatie, maar vooral ook van cultuur. In veel sectoren is een oplossing al wel bekend of zelfs aanwezig. Echte vooruitgang ontstaat pas als werkgevers en werknemers samen aan de slag gaan om die toe te passen. Dit vraagt vooral om een positieve dialoog met heldere afspraken die gezond en veilig werken vanzelfsprekend maken.

Dit levert het op

Interesse?

Ga naar duurzaamaanhetwerk.nl/contact en vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Deel deze pagina via: