SZW-webinars duurzame inzetbaarheid voor bedrijven

woensdag 7 juni 2023 · Leestijd 3 – 4 minuten

Heb jij interesse in overheidssubsidie voor het bevorderen van duurzame inzetbaarheid binnen je bedrijf? Mis dan de serie webinars met praktische informatie niet die het ministerie van SZW hierover in juni 2023 organiseert. Dit is de perfecte voorbereiding op de openstelling van een MDIEU-aanvraagtijdvak komend najaar. Individuele bedrijven kunnen dan voor het eerst financiële ondersteuning aanvragen voor bevordering van de duurzame inzetbaarheid van hun medewerkers.

Is de subsidie Duurzame inzetbaarheid voor bedrijven iets voor jouw organisatie? Hoe gaat het aanvraagproces precies in zijn werk? En hoe start je een project in jouw bedrijf of instelling goed op? Dit zijn de vragen die centraal staan in de interactieve webinars die het ministerie organiseert in de ochtenden van dinsdag 13 juni, 20 juni en 27 juni. Hieronder lees je meer over wat je per webinar kunt verwachten. In alle gevallen kun je vooraf, maar ook via een chat tijdens de webinars, vragen stellen aan experts. Op deze manier ben je na afloop op de hoogte van alle stappen in het aanvraagproces en kun je goed voorbereid aan de slag met je project en subsidieaanvraag.

13 juni, 10.00-12.00 uur: kick-off duurzame inzetbaarheid voor bedrijven!

20 juni, 10.00-12.00 uur: hoe bereid ik een subsidieaanvraag voor?

27 juni, 10.00-12.00 uur: start je project goed op!

Interesse?

Lees meer over MDIEU-subsidie voor individuele bedrijven.

Deel deze pagina via: