Landelijk Festival Duurzame Inzetbaarheid: voorinschrijving geopend!

maandag 24 juli 2023 · Leestijd 2 – 3 minuten

Ben jij in je bedrijf of sector bezig met duurzame inzetbaarheid en wil je maximale impact en beweging? Meld je dan nu alvast aan voor het Landelijk Festival Duurzame Inzetbaarheid op dinsdag 7 november 2023 in Utrecht! Net als de succesvolle eerste editie wordt het een spetterend evenement boordevol verrassende activiteiten, voor en met mensen uit de praktijk.

Het festival wordt georganiseerd door de samenwerkende sociale partners binnen SPDI, met ondersteuning van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW). Alles op deze wervelende dag is gericht op uitwisseling van kennis, inspiratie en praktijkvoorbeelden. Kortom: ervaren, leren, doen! Want dit zijn dé sleutels tot beweging, bij jezelf en bij anderen. En beweging op het gebied van duurzame inzetbaarheid is in deze tijd van grote veranderopgaven harder nodig dan ooit. We onderstrepen dat met het jaarthema van het festival: ‘Tijd in verandering’.

Zorg dat je er bij kunt zijn

Reserveer 7 november 2023 alvast in je agenda en meld je via deze link vast aan als deelnemer, want het aantal beschikbare toegangskaarten voor het festival is beperkt. Voor je definitieve inschrijving kun je straks net als vorig jaar terecht op een speciale festivalsite (nog in ontwikkeling). Hier stel je vooraf ook je persoonlijke programma samen uit het ruime aanbod van workshops en activiteiten. Als voorinschrijver hoor je uiteraard als eerste van ons zodra de festivalsite beschikbaar is.

Alvast een tip

Er zijn workshops van 45 en van 90 minuten, maar door verdeling over een kleiner aantal ronden vinden ze allemaal maar één keer plaats. Zorg dus dat je scherpe keuzes maakt!

Festivallocatie

De inspirerende zakelijke speelplaats van De Utrechtse Stadsvrijheid.

Hoofdlijnen dagprogramma

9:30 – 10:00  Inloop en registratie   Met koffie of thee  
10:00 – 11:30   Workshopronde 1  Keuze uit 2 workshops van 45 minuten of 1 van 90 minuten 
11:40 – 11:55  Plenaire opening  Korte toelichting festivalorganisatie op jaarthema Tijd in verandering  
11:55 – 12:40  Ayca Szapora  
Plenaire ronde over verandering 
12: 40 – 13:25  Lunch & netwerken   Met naar behoefte deelname aan interactief intermezzo 
13:25- 14:10  Workshopronde 2  1 workshop van 45 minuten  
14:20 – 15:05  Theater Draad   Terugspeeltheater met inspiratie en een energizer  
15:15 – 16:45  Workshopronde 3   Keuze uit 2 workshops van 45 minuten of 1 workshop van 90 minuten 
16:45 – 17:15  Afsluitende borrel   Met live muziek! 

Deel deze pagina via: