Landelijk Festival Duurzame Inzetbaarheid uitverkocht, plek op de wachtlijst beschikbaar

maandag 18 september 2023 · Leestijd 2 minuten

Op 7 november organiseert SPDI weer het Landelijk Festival Duurzame Inzetbaarheid. Het festival is uitverkocht. Ben je net te laat en wil je toch het hele festival bijwonen? Meld je dan aan voor de wachtlijst.

Volledig uitverkocht

Het festival is volledig uitverkocht. Ben je net te laat en wil je er toch bij zijn? Meld je dan aan voor de wachtlijst. In het geval van eventuele annuleringen, ontvang je als eerste een e-mail. Aanmelden voor de wachtlijst kan hier of je kan een e-mail sturen naar info@spdi-duurzaamaanhetwerk.nl met als onderwerp ‘aanmelding voor de wachtlijst festival’.

Activiteiten

Wat is er ook alweer te doen? Naast onze keynote spreker, neuro-wetenschapper Ayca Szapora, hebben we een keur aan activiteiten:

Er is ook een marktplein waar je kan netwerken en waar je SPDI-adviseur vragen kan stellen en mogelijkheden om je eigen duurzame inzetbaarheid een boost te geven. Wil je meer weten? Klik snel op onze festival website.

Deel deze pagina via: