23 april 2024: Inspiratiesessie Duurzame Inzetbaarheid: Ploegendiensten van de Toekomst

woensdag 24 januari 2024 · Leestijd 2 – 3 minuten

Ben jij actief in een bedrijf of sector met ploegendiensten en wil je echt het verschil maken? Markeer dan meteen dinsdag 23 april 2024 in je agenda! SPDI organiseert bij Antropia in Driebergen een dynamische inspiratiesessie over de ‘Ploegendiensten van de Toekomst’. Dit wordt een spetterend evenement met een breed scala aan workshops over ploegendiensten, speciaal ontwikkeld voor en met professionals uit de praktijk.

De inspiratiesessie wordt georganiseerd door SPDI, met ondersteuning van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW). Deze middag staat volledig in het teken van het delen van kennis, inspiratie en praktijkvoorbeelden over duurzame inzetbaarheid in ploegendiensten. SPDI zal bovendien een integrale aanpak introduceren voor Duurzame Inzetbaarheid in Ploegendiensten van de Toekomst.

Mis dit niet: voorinschrijving geopend

Zorg ervoor dat je er bij kunt zijn en meld je alvast aan door een e-mail te sturen naar
info@spdi-duurzaamaanhetwerk.nl. Binnenkort ontvang je dan een e-mail met een overzicht van alle workshops en instructies voor de definitieve inschrijving. Wees er snel bij, want het aantal beschikbare plekken is beperkt!

Locatie

De inspiratiesessie vindt plaats bij Antropia Cultuur- en Congrescentrum, Landgoed de Reehorst, Hoofdstraat 8, 3972 LA Driebergen

Hoofdlijnen programma

12.30 – 13.00 Inloop en registratie Met koffie of thee 
13.00 – 14.00  Plenaire opening Inspirerend plenaire opening met de introductie van de integrale aanpak voor Duurzame Inzetbaarheid in Ploegendiensten van de Toekomst
14.15 – 15.15 Workshopronde 1 Kies uit diverse workshops van 60 minuten
15.15 – 15.30 Pauze  
15.30 – 16.30  Workshopronde 2 Kies opnieuw uit een andere selectie diverse workshops van 60 minuten
16.30 – 17.30Afsluitende borrel met versnapering

Het SPDI ‘Lerend netwerk ploegendiensten’

De inspiratiesessie Duurzame Inzetbaarheid: Ploegendiensten van de Toekomst maakt deel uit van het Lerend Netwerk Ploegendiensten van SPDI.

SPDI brengt (vertegenwoordigers van) werkgevers en werknemers bij elkaar in een lerend netwerk gericht op organisaties met collectieve ploegendiensten in de (maak)industrie, chemie, metaal, papier en karton, delen van de dienstensector en de handel, et. We stimuleren kennisdeling, ervaringsuitwisseling en gezamenlijke inspanningen om duurzame inzetbaarheid te bevorderen.

Kortom, ervaren, leren en doen! We streven ernaar een groeiend aantal bedrijven en organisaties bij elkaar te brengen. Dus ook als je de bijeenkomsten tot nu toe niet hebt bijgewoond ben je van harte welkom! Deelname aan het netwerk is kosteloos .

Deel deze pagina via: