skip to main content
  • Home
  • Nieuws
  • 23 april 2024: Innovatiemiddag Duurzame Inzetbaarheid: Ploegendiensten van de Toekomst
18 maart 2024

23 april 2024: Innovatiemiddag Duurzame Inzetbaarheid: Ploegendiensten van de Toekomst

De innovatiemiddag staat in het teken van Duurzame Inzetbaarheid in Ploegendiensten van de Toekomst en wordt georganiseerd door SPDI, met ondersteuning van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Op deze middag delen we onze kennis en praktijkvoorbeelden met jou en inspireren je om in je eigen organisatie echt aan de slag te gaan. Ook is het mogelijk om je vragen te stellen op ons inloopspreekuur. Je gaat naar huis met volop handvatten om echt werk te maken aan het verduurzamen van werken in ploegendiensten.

Datum

Dinsdag 23 april 2024 van 13.00 tot 16.30 uur, inloop vanaf 12.30 uur.
Afsluitende borrel van 16:30 – 17.30 uur.

Locatie

Cultuur- en Congrescentrum Antropia, Landgoed de Reehorst, Hoofdstraat 8 in Driebergen.

Mis het niet: de inschrijving is geopend!

Zorg ervoor dat je erbij bent en meld je via dit aanmeldformulier aan als deelnemer, want het aantal beschikbare toegangskaarten voor deze innovatiemiddag is beperkt! Via het inschrijfformulier kun je je ook aanmelden voor de workshops.

Hoofdlijnen programma

12.30 – 13.00  Inloop en registratie Met koffie of thee 
13.00 – 14.00   Plenaire opening Introductie van een integrale aanpak voor Duurzame Inzetbaarheid in de Ploegendiensten van de Toekomst
14.15 – 15.15  Workshopronde 1 Kies uit diverse workshops van 60 minuten
15.15 – 15.30  Pauze  

15.30 – 16.30   Workshopronde 2 Kies opnieuw uit een andere selectie diverse workshops van 60 minuten
16.30 – 17.30 Afsluitende borrel Met versnapering

Lerend Netwerk Ploegendiensten

De Innovatiemiddag Duurzame Inzetbaarheid: Ploegendiensten van de Toekomst is één van de activiteiten van het Lerend Netwerk Ploegendiensten van SPDI. In dit lerend netwerk, gericht op organisaties met collectieve ploegendiensten in onder andere industrie, chemie, metaal, delen van de dienstensector en handel, brengt SPDI (vertegenwoordigers van) werkgevers en werknemers bij elkaar. We stimuleren kennisdeling, ervaringsuitwisseling en gezamenlijke inspanningen om duurzame inzetbaarheid in ploegendiensten te bevorderen. We streven ernaar een groeiend aantal bedrijven en organisaties bij elkaar te brengen. Dus ook als je de bijeenkomsten tot nu toe niet hebt bijgewoond ben je van harte welkom! Deelname aan het netwerk is kosteloos. We hopen je in ieder geval op 23 april te zien!

Namens het organisatieteam SPDI,

Sam Groen, Peter Hagesteijn, Jana Hazen en Caroline van Wessem