skip to main content
  • Home
  • Nieuws
  • Alleen voor vakbondsbestuurders FNV, CNV en arbeidsvoorwaardenadviseurs van de AWVN: Ontdek de kracht van effectieve afspraken over duurzame inzetbaarheid in de cao tijdens de volgende inspiratiesessie van SPDI.
7 december 2023

Alleen voor vakbondsbestuurders FNV, CNV en arbeidsvoorwaardenadviseurs van de AWVN: Ontdek de kracht van effectieve afspraken over duurzame inzetbaarheid in de cao tijdens de volgende inspiratiesessie van SPDI.

Het maken van doeltreffende en concrete DI-afspraken in de cao blijft een uitdaging in de praktijk. Hoe zorg je dat het aan cao tafels gaat over een gedeelde visie op DI en passende afspraken? Kan je constructief praten over DI terwijl er onderhandeld wordt? Wat is nodig om overeenstemming te bereiken over DI onderwerpen die ook gaan over het verbeteren van werk zelf en niet alleen over verbeteringen voor de individuele werknemer?
Op verzoek van collega vakbondsbestuurders en A-adviseurs bieden we tijdens de aanstaande sessie nog meer inspiratie over DI in cao afspraken. We bespreken brede DI afspraken en richten ons op cao’s, inclusief bedrijfs-cao’s. Deze interactieve bijeenkomst vindt plaats op 7 februari van 13.00 tot 16.30 uur op een inspirerende locatie nabij Utrecht. Je bent van harte welkom om vanaf 12.30 uur samen met ons te genieten van een heerlijk broodje.

Programma

  1. Welkom en introductie Duurzame inzetbaarheid in de cao
  2. Een aanpak van DI naar aanleiding van een concrete bedrijfs-cao
  3. De veelzijdigheid van DI en de uitdagingen naar aanleiding van een sector cao
  4. Dialoogsessie: Wat heb je als vakbondsbestuurder of A-adviseur nodig om succesvolle cao afspraken te maken?
  5. Afsluiting en samenvatting

Aanmelden

Er zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. Wil jij deelnemen? Laat het dan snel weten en stuur een e-mail naar info@spdi-duurzaamaanhetwerk.nl.
Kon je niet aanwezig zijn bij de vorige bijeenkomst zijn en ben je nieuwsgierig naar de terugblik? Lees hier het verslag en laat je inspireren voor de komende sessie. Samen bouwen we aan een toekomst van duurzame inzetbaarheid!