skip to main content
  • Home
  • Nieuws
  • Mkb’ers die de leercultuur in de organisatie naar een hoger plan willen tillen opgelet: meld jouw bedrijf aan voor de pilot Leercultuur!
18 juni 2024

Mkb’ers die de leercultuur in de organisatie naar een hoger plan willen tillen opgelet: meld jouw bedrijf aan voor de pilot Leercultuur!

Midden- en kleinbedrijven werken er iedere dag aan om innovatie in hun organisatie te stimuleren en hun strategische doelen te behalen. Om dit te realiseren is het betrekken, opleiden en ontwikkelen van medewerkers een vereiste. Inzicht in de leercultuur van de organisatie ontbreekt echter vaak waardoor onduidelijk is of die nog wel past bij de ambities van het bedrijf. Bovendien is het voor veel bedrijven lastig de huidige leercultuur succesvol te veranderen naar een optimale leercultuur.

Pilot leercultuur

Met de pilot Leercultuur helpt SPDI samen met de onderwijs- en onderzoeksinstellingen Hanzehogeschool, Saxion en Windesheim twee midden- en kleinbedrijven om de leercultuur succesvol naar een hoger plan te tillen.

In maximaal zes maanden doorlopen we samen met deelnemende bedrijven zes praktische stappen waarin inzicht in de leercultuur (Wat) wordt gecombineerd met een bewezen veranderaanpak om de leercultuur succesvol in een bedrijf te ontwikkelen (Hoe). Door medewerkers actief te betrekken maken we samen met het bedrijf een op maat gemaakte leercultuur-veranderaanpak-implementatie plan.
Voorkom verlies van innovatiekracht en verdien vermogen. Doe mee met de pilot en blijf een aantrekkelijke werkgever voor jonge, oudere, toekomstige en zittende medewerkers.

In de pilot Leercultuur is ruimte voor één bedrijf met 50-100 medewerkers en voor één bedrijf met 100-250 medewerkers.

Interesse?

Deelname is gratis. Voor de inzet van SPDI en van de wetenschappers van Hanzehogeschool, Saxion en Windesheim hoeft niet te worden betaald.

Aanmelden kan door een email te sturen naar info@spdi-duurzaamaanhetwerk.nl onder vermelding van pilot Leercultuur.