skip to main content
 • Home
 • Nieuws
 • SPDI masterclasses, driedelige reeks: “De zin en onzin van generatie denken”
1 mei 2024

SPDI masterclasses, driedelige reeks: “De zin en onzin van generatie denken”

Ben jij HR-professional, OR-lid, werk je bij een O&O- of A&O fonds, of ben je werkgever of vakbondsbestuurder? Wil je eens goed inzoomen op het thema generaties en de relatie met leiderschap en samenwerken? Zorg dan dat je de SPDI masterclasses “De zin en onzin van generatie denken” niet mist.

SPDI biedt drie masterclasses aan. Aanmelden kan hier. Deze masterclasses vinden plaats op de volgende data:

 • 10 juni 2024 van 13:30 – 16:30 uur in Eindhoven
  Masterclass #1: De positieve kracht van generatie-diversiteit
  Gastspreker: Aart Bontekoning
 • 17 juni 2024 van 13:30 – 16:30 uur in Zwolle
  Masterclass #2: Leidinggeven aan generaties
  Gastspreker: Marieke Grondstra
 • 1 oktober 2024 van 13:30 – 16:30 uur in Utrecht
  Masterclass #3: Navigeren door generaties: bij elke generatie de knopt tot samenwerken aanzetten?
  Gastspreker: Maurice van Rooijen

In elke bijeenkomst is er een hoofdspreker, aandacht voor praktijkverhalen, ruimte om vragen te stellen en voor interactie met de andere deelnemers. Elke sessie start om 13.30 uur en duurt tot 16.30 uur. De bijeenkomst wordt afgesloten met een borrel om met elkaar te netwerken en van gedachten te wisselen over de opgedane informatie. Deelnemers worden zo geïnspireerd om meer aan de slag te gaan met duurzame inzetbaarheid en aandacht te hebben voor het perspectief van de werkgever en de werknemer.

De masterclassreeks is bedoeld voor iedereen die zich bezighoudt met duurzame inzetbaarheid in organisaties en graag meer wil weten over de kansen en uitdagingen van verschillende generaties op de werkvloer.

Interesse?

Je kunt je opgeven voor één of twee masterclasses of voor de hele reeks. Aanmelden kan via het aanmeldformulier. Deelname aan de masterclasses is kosteloos dankzij subsidie van het ministerie van SZW. Op locatie is plek voor maximaal 50 deelnemers.

De masterclasses duurzame inzetbaarheid zijn een initiatief van Sociale Partners Samen voor Duurzame Inzetbaarheid (SPDI); een samenwerkingsverband van AWVN, FNV en CNV. Wij brengen de aanpak van duurzame inzetbaarheid in organisaties in beweging. Met onze unieke bundeling van paritaire kennis en expertise zetten we uitdrukkelijk sámen met werkgever en werknemers stappen voorwaarts. Want juist door samenwerking realiseren we passend maatwerk, een breed draagvlak en duurzame vooruitgang.