Kosteloze pilotworkshop: Zo werkt leren en ontwikkelen wél!

donderdag 1 juni 2023 · Leestijd 2 minuten

Ben jij overtuigd van het belang van leren en ontwikkelen, maar maken werknemers onvoldoende gebruik van de mogelijkheden die je organisatie biedt? Dan is achterhalen waarom vaak uitdagend, want tal van zaken kunnen een rol spelen. Met onze aanpak krijg je de antwoorden boven tafel! We kunnen deze nu eenmalig kosteloos aanbieden in een pilotworkshop.

In de workshop Zo werkt leren en ontwikkelen wél helpen SPDI-specialisten jou om de leerbehoefte naar boven te halen, te stimuleren en te activeren. We starten met onze korte checklist ‘Zo werkt het (niet/wél) zoals ik wil’. De uitkomsten laten de verbetermogelijkheden zien: hoe staat het met de ontwikkelhouding van werknemers? Weten mensen wat ze willen of moeten ontwikkelen? Hoeveel ruimte krijgen ze daarvoor, en is er ook voldoende ruggensteun?

Van uitkomsten naar concrete verbeteracties

Met behulp van de uitkomsten vergelijken we samen je huidige aanpak voor leren en ontwikkelen met de gewenste situatie. Daarna verkennen vertegenwoordigers van werkgever en werknemers vanuit de geconstateerde verschillen en onder deskundige begeleiding concrete verbeteropties. Is eenmaal in onderling overleg vastgesteld welke acties prioriteit hebben, dan gaan jullie aan de slag om deze nader uit te werken. Na afloop weet je wat je organisatie moet doen om meer werknemers duurzaam bekwaam, gezond en gemotiveerd te houden.

Wil jij deze kans niet missen?

Zoals gezegd gaat het om een eenmalig kosteloos aanbod. Meld je dus nú aan via ons contactformulier Een van onze adviseurs neemt dan op korte termijn contact met je op om door te spreken of het aanbod aansluit bij de situatie in jouw organisatie .

Deel deze pagina via: