skip to main content
  • Home
  • Interventiewijzer: leren, ontwikkelen en loopbaan

Gemotiveerd en met plezier blijven werken, vraagt om een investering van organisaties en van medewerkers zelf. Onze ‘Interventiewijzer leren, ontwikkelen en loopbaan’ helpt werkgevers en werknemers om doelgericht keuzes te maken. Zodat je die investeringen doet die het beste bij jouw organisatie en medewerkers passen.

De interventiewijzer gebruikt vier invalshoeken om naar leren, ontwikkelen en loopbaan te kijken. Als eerste bepaal je welke invalshoek het beste past bij de vraag binnen jouw organisatie .

De interventiewijzer

De ‘Interventiewijzer leren, ontwikkelen en loopbaan’ bestaat uit 4 aanvliegroutes, intenties versterken, richting geven, ruimte scheppen of ruggensteun geven. Weet je niet welke aanvliegroute je moet kiezen? Lees dan ook ons visiestuk Leren, Opleiden en Ontwikkelen.

Voor wie is deze tool

Deze interventiewijzer is voor werkgevers HR-medewerkers , vakbondsbestuurders, beleidsmedewerkers en OR leden die willen investeren in leren en ontwikkelen. Deze tool helpt om de meest effectieve interventies te kiezen voor jouw organisatie en medewerkers.

Wil je meer informatie of advies?

Onze adviseurs staan voor je klaar. Zij kennen de praktijk en weten hoe je duurzame inzetbaarheid in de praktijk kunt vormgeven.