skip to main content
 • 16 mei 2024
  Nieuwsbrief mei 2024
  Lees meer
 • 7 mei 2024
  Save the date 12 november 2024: Hét Landelijke Festival Duurzame Inzetbaarheid 'Samen Werken aan Morgen'
  Ben jij in je bedrijf of sector bezig met duurzame inzetbaarheid en wil je maximale impact realiseren? Kom dan op 12 november 2024 naar het Landelijke Festival Duurzame inzetbaarheid. Dit jaar vindt het evenement in Amersfoort plaats en zijn er volop interactieve belevenissen en netwerkmomenten.
  Lees meer
 • 1 mei 2024
  SPDI masterclasses, driedelige reeks: “De zin en onzin van generatie denken”
  Ben jij HR-professional, OR-lid of vertegenwoordiger van werkgevers en/of werknemers of werk je bij een O&O- of A&O fonds? Wil je nu eens goed inzoomen op het thema generaties en de relatie met leiderschap en samenwerken? Zorg dan dat je de SPDI masterclasses “De zin en onzin van generatie denken” niet mist.
  Lees meer
 • 26 april 2024
  Alleen voor vakbondsbestuurders FNV, CNV en arbeidsvoorwaardenadviseurs van AWVN
  Save-the-date: 26 juni Inspiratiesessie cao en duurzame inzetbaarheid Reserveer alvast 26 juni van 13:00 - 17:00 uur in je agenda. De inspiratiesessie zal plaatsvinden in de omgeving van Utrecht.
  Lees meer
 • 19 maart 2024
  Nieuwsbrief maart 2024
  Lees meer
 • 18 maart 2024
  23 april 2024: Innovatiemiddag Duurzame Inzetbaarheid: Ploegendiensten van de Toekomst
  Ben jij actief in een bedrijf of sector met ploegendiensten? Als HR- of operationsverantwoordelijke, ondernemingsraadslid, betrokken werknemer of vakbondsbestuurder? En wil je echt aan de slag met duurzame ploegendiensten? Schrijf je dan nu in voor de SPDI innovatiemiddag over de ‘Ploegendiensten van de Toekomst’! Tijdens dit dynamische en leerzame evenement zal SPDI hiervoor een integrale aanpak presenteren. Bovendien inspireren wij jou om werk te maken van duurzame ploegendiensten met een breed scala aan workshops over: nut en noodzaak van werken in onregelmatigheid, vermoeidheid en herstel, het veranderen en verbeteren van roosters en arbozorg voor ploegenwerkers.
  Lees meer
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 9
 6. Volgende