skip to main content
  • 26 april 2024
    Alleen voor vakbondsbestuurders FNV, CNV en arbeidsvoorwaardenadviseurs van de AWVN
    Save-the-date: 26 juni Inspiratiesessie cao en duurzame inzetbaarheid Reserveer alvast 26 juni van 13:00 - 17:00 uur in je agenda. De inspiratiesessie zal plaatsvinden in de omgeving van Utrecht.
    Lees meer
  • 19 maart 2024
    Nieuwsbrief maart 2024
    Lees meer
  • 18 maart 2024
    23 april 2024: Innovatiemiddag Duurzame Inzetbaarheid: Ploegendiensten van de Toekomst
    Ben jij actief in een bedrijf of sector met ploegendiensten? Als HR- of operationsverantwoordelijke, ondernemingsraadslid, betrokken werknemer of vakbondsbestuurder? En wil je echt aan de slag met duurzame ploegendiensten? Schrijf je dan nu in voor de SPDI innovatiemiddag over de ‘Ploegendiensten van de Toekomst’! Tijdens dit dynamische en leerzame evenement zal SPDI hiervoor een integrale aanpak presenteren. Bovendien inspireren wij jou om werk te maken van duurzame ploegendiensten met een breed scala aan workshops over: nut en noodzaak van werken in onregelmatigheid, vermoeidheid en herstel, het veranderen en verbeteren van roosters en arbozorg voor ploegenwerkers.
    Lees meer
  • 15 maart 2024
    Geef je op voor een gratis pilot met ons vernieuwde dialoogspel arbeidsverhoudingen
    e manier waarop we in de organisatie met elkaar omgaan, zoals leidinggevenden met medewerkers, maar ook medewerkers onder elkaar, heeft invloed op hoe vitaal en betrokken medewerkers zich voelen. Het beïnvloedt ook het werkplezier en de openheid om in gesprek te gaan over bijvoorbeeld leren, werk-privé balans, ervaren werkdruk, samenwerking en de organisatie van het werk. Kortom, het raakt het gevoel van veiligheid en vertrouwen wat cruciaal is.
    Lees meer
  • 14 maart 2024
    Laatste aanvraagtijdvakken voor aanvragen subsidie voor MDIEU binnen sectoren en bedrijven
    In 2024 is de laatste mogelijkheid om subsidie aan te vragen om aan de slag te gaan met duurzame inzetbaarheid van werkenden in zowel de sectoren als de bedrijven.
    Lees meer
  • 14 maart 2024
    OR Workshop Duurzame Inzetbaarheid (DI) op 23 september 2024
    Werknemers die fit en met plezier aan het werk zijn, dat is wat iedere ondernemingsraad (OR) in zijn onderneming wil. Maar hoe kun je hier als medezeggenschapsorgaan aan bijdragen? En hoe zorg je als OR dat het duurzame inzetbaarheidsbeleid meer is dan pleisters plakken? Hierover organiseerde SPDI afgelopen najaar meerdere workshops. Met succes: er kwamen veel deelnemers op af, die bovendien enthousiaste reacties achterlieten. In 2024 gaan we ermee verder; en wel op 23 september! De workshop geeft OR-leden concrete handvatten om beleid voor duurzame inzetbaarheid stevig op de kaart te zetten.
    Lees meer
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 9
  6. Volgende