skip to main content
  • Home
  • Nieuws
  • Leven Lang Ontwikkelen: aanpak voor een stimulerende leercultuur en activerend aanbod
22 december 2022

Leven Lang Ontwikkelen: aanpak voor een stimulerende leercultuur en activerend aanbod

Een veel voorkomende oorzaak van dit gat tussen realiteit en ambitie is het ontbreken van een stimulerende leercultuur. Daarnaast blijkt het vaak lastig om een aanbod te ontwikkelen dat medewerkers werkelijk in beweging brengt.

Met onze aanpak boek je wél vooruitgang

SPDI ontwikkelde een aanpak waarmee je op beide punten wél vooruitgang boekt. Dankzij een zorgvuldige analyse komen uitdagingen en kansen scherp in beeld. Vervolgens schakelen we in een gezamenlijke strategische sessie door naar een werkend actieplan.

Jij bepaalt welk thema we oppakken

• Wil je aan de slag met leercultuur? Dan verkennen we samen de mogelijkheden om medewerkers in jouw sector of bedrijf meer te stimuleren, activeren en ondersteunen.

• Leg je graag het accent op een activerend aanbod? Dan onderzoeken we opties om beter in te spelen op de behoeften van medewerkers op het gebied van Intenties, Richting, Ruimte en Ruggensteun. Zo vergroten we de kans dat mensen gaan meedoen én het volhouden.

Kosteloos beschikbaar!

Dankzij subsidie van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) kunnen wij de SPDI-aanpak Leven Lang Ontwikkelen volledig kosteloos aanbieden. De subsidie dekt alle stappen, van voorbereiding tot concrete bouwstenen voor een actieplan. Wij zijn er trots op dat we op deze manier invulling kunnen geven aan het SZW-verzoek om te ondersteunen bij het versterken van de duurzame inzetbaarheid van zo veel mogelijk werkenden.

Interesse

Download onze flyer voor meer informatie over onze werkwijze.

Wil je direct aan de slag, vul dan ons contactformulier in of stuur een mail naar info@duurzaamaanhetwerk.nl. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor een voorstel op maat.